När jag kom hem efter jobbet fanns de här ...

mms_img13637 (MMS)

När jag kom hem efter jobbet fanns de här två damerna där o skällde ut mig! Akuthundvakt åt morsan så E fick åka o hämta dom efter jobbet... Men skööönt att dom åker hem om typ en timme! ;)


Min bästa Alex lura oss på vigseln så därf...

mms_img34575 (MMS)

Min bästa Alex lura oss på vigseln så därför kommer möhippan bli totalt galen! Hon ska bara klämma ut bebisen sen kan man säga att det är ganska kört för hennes skull! Haha <3


Vi blev bjudna på middag igår av min under...

mms_img34571 (MMS)

Vi blev bjudna på middag igår av min underbara jobbarkompis Linda! Vildsvinsköttfärssås o pasta! Herregud så gott minsann! Sedan när vi sitter o väntar på kaffet far gubben helt plötsligt ut i hallen o brister ut i ett "de e ju vatten överallt!". O det va de! Stopp i toan o avlopp så det rann över kanten på badrummet o ut i hallen! Gubben o Linda börjar fixa me det medans jag underhöll barnen! Allt gick bra tillslut förutom stoppet som fanns kvar fortf när vi åkte hemåt! Men kaffe o äppelkaka fick vi iaf! ;) slutet gott, allting gott! Haha


Köpte en härlig bok på Maxi igår! Hade set...

mms_img34567 (MMS)

Köpte en härlig bok på Maxi igår! Hade sett den på en annan blogg som höjde den till skyarna! Hon hade inte fel! Den e helt underbar bara att bläddra i med alla bilder o härliga pastellfärger! Sen tror jag nog man kan få en o annan sockerkick av recepten oxå! ;)


Är det illa när man efter 3 år i huset ins...

mms_img34563 (MMS)

Är det illa när man efter 3 år i huset inser att det är ett jäkla plommonträd vi har på baksidan?! Hur jag kom påt? Snubbla över en massa plommon på marken! =0


Lilla Collin hänger o spanar lite barntv! ...

mms_img24829 (MMS)

Lilla Collin hänger o spanar lite barntv! Sötnos! :)


Mycket stark morgonsol för övrigt! Härligt...

mms_img24825 (MMS)

Mycket stark morgonsol för övrigt! Härligt! :)


Burriburr ute! På väg till jobbet o sen bl...

mms_img24822 (MMS)

Burriburr ute! På väg till jobbet o sen blir det handling innan det bjuds på mysfrukost hos Milla!


Ute o fiskar i sköna kvällssolen me gubben...

mms_img22828 (MMS)

Ute o fiskar i sköna kvällssolen me gubben, Linda, Milla o lilla Collin! Inge fisk hittils men håller tummarna! ;)


Har finbesök av "mosters" lilla Valter o s...

mms_img66628 (MMS)

Har finbesök av "mosters" lilla Valter o svägerskan Elin! Skön prom på en timme o nu en fika me bullar! Trött som bara den är jag också... Tur jag är helt ledig imorgon! :)


Drinkdags på kräftskivan! :)

mms_img66624 (MMS)

Drinkdags på kräftskivan! :)


Gjorde en liten sats vanilj o kanelbullar ...

mms_img47908 (MMS)

Gjorde en liten sats vanilj o kanelbullar på! Mycket gott! Precis kommit hem efter handling till ikväll me brudarna! Så blir det nog att hoppa in i duschen innan de e dags för kräftskiva! :)


Sååå härligt när kroppen o knoppen längtar...

Sååå härligt när kroppen o knoppen längtar till träning! Kan ju bara betyda att man är igång igen?


Gick upp tidigt imorse o åkta till Svalsta...

Gick upp tidigt imorse o åkta till Svalsta för en låång skön prom me Hanna o Sally förståss! 70 min o svetten spruta.. Härligt! Efter det blev det en morgonkaffe hos söta Linda innan duschen vänta hemma. In till stan o mötte upp brudarna över en lunch, skitsnack o lite shopping! Hämta upp jobbet o sitter nu hos Linda igen o väntar på kaffe. Very busy kan man säga! ;) Imorgon blir det kanske kräftskiva om gubben kan bestämma sig nån gång!? Vill ju gärna umgås me honom på kvällarna eftersom jag jobbar hela helgen! =P vi får se helt enkelt! Pssst fynda som faen på Cubus! Får väl ta en bild o visa lite! =)


Sally hittade en fin pinne på promenaden n...

mms_img68267 (MMS)

Sally hittade en fin pinne på promenaden nyss!


Totalt söndermanglad efter en tur till kir...

Totalt söndermanglad efter en tur till kiropraktorn nyss! Är helt slut! Så på vägen hem blev det att inhandla ett par red bull eftersom jag ska jobba hela kvällen! Kanske inte det bästa att somna på jobbet... Haha fick min "stora" lön idag, alltså utan semlönen! Aaaagghhh! :( ger det till imorgon o har den inte kommit då så ska det ringas ett par glada samtal till diverse personer som är inblandade! Tror att mina räkningar blir betalade iaf men de e en principsak när det gäller lönen o JAG inte gjort nåt fel!! Ne prom me Sally nu innan jag puttrar bort i bilen mot jobbet... <3


Kul när man öppnar lönespecen efter en dyr...

Kul när man öppnar lönespecen efter en dyr sommar o kan liksom inte göra annat än gapa av förvåning! Va i h*lvete? Men efter lite nogrannare koll så såg jag att min semlön inte stod me! Ett samtal till chefen o hon skicka mail direkt till lönekontoret att det blivit fel! Så nu håller vi tummarna att lönen kommer imorrn! Annars blir det bark o löv till middag en månad! :) "hoppas pengarna kommer!"


Tur det inte e dagg inomhus om mornarna fö...

mms_img68257 (MMS)

Tur det inte e dagg inomhus om mornarna för då skulle alla mina spindelnät på hemliga gömställen synas lika bra som dessa i diket! =P dom bor verkligen tätt minsann!


Skön pw i morgonsolen me lilla Sally! Har ...

mms_img71522 (MMS)

Skön pw i morgonsolen me lilla Sally! Har jobbat på morgonen så snart e de väl dags att vända hemåt o äta lite frukost. O en stor kopp eller flera koppar kaffe a la Zoegas skånerost! Min favvo! :)


Nu e semestern slut för i år! Ska knåpa ih...

mms_img34780 (MMS)

Nu e semestern slut för i år! Ska knåpa ihop en sammanfattning här på bloggen sen är vi igång igen! Har ni haft en bra sommar?


RSS 2.0