Mysigt!

dsc_0385 (MMS)

Mysigt!


Ser kanske ut som två gravar men efter en ...

dsc_0371 (MMS)

Ser kanske ut som två gravar men efter en jäkla massa slit e jag faktiskt nöjd! Nu ska Sally o jag åka ner till ockle o ta en skön prom me Linn o Daggan! Kanske bjuds de på en kopp kaffe nere på en av bryggorna om jag har tur oxå! ;-)


Gjort klart rabatt nr två i em! Fick gräva...

dsc_0370 (MMS)

Gjort klart rabatt nr två i em! Fick gräva som en tok o använda yxan för att ta mig igenom rötterna! Är skapligt trött efter 24 timmars arbete på två dagar oxå! :-( ska strax iväg o slänga grovsopor o sen blire dusch o stupa i säng! Imorgon ska jag Shoppa med stort S i Norrköping! För de e jag värd! ;-)


Hmm så var de det här me ofärdiga projekt ...

dsc_0028 (MMS)

Hmm så var de det här me ofärdiga projekt ja... en regnig dag kanske man får fart igen! Nu grejar jag ju bara ute! ;-)


Igår blev det flera varv med den här! Avsl...

dsc_0359 (MMS)

Igår blev det flera varv med den här! Avslutades men en öl o lite skitsnack hemma hos oss imorse! Guldkväll! ;-)


GLAD PÅSK alla läsare! Slänger in en bild ...

dsc_0356 (MMS)

GLAD PÅSK alla läsare! Slänger in en bild på dagens att-göra! O nu kom solen äntligen fram bakom molnen! Underbart!


Resultatet: ett stycke VIT hund som inte h...

dsc_0355 (MMS)

Resultatet: ett stycke VIT hund som inte har någon vinterpäls kvar! Så skönt att hon klarar av att va ute lite nu! Förut ville hon gå in så fort vi kom ut för det var för varmt! Så nu såhär i början kör vi solskyddsfaktor innan pälsen hinner växa till sig lite! Jag menar, hur skönt e de att bränna sig på pattarna egentligen? ;-)


TRÖÖÖÖTT!!

Låång men skitbra arbetsdag(<3 mitt arbete!) o sen 2tim möte me en kvinna på Folksam. Gick igenom alla försäkringar o starta ett litet pensionssparande... Så nu efter en kall ;) ska jag faktiskt bara hoppa i säng! Sov gott dröm sött allihopa!! =)

Imorrn blire bilder på det dära ni vet.... ;)

Vad var det egentligen vi gjorde igår? Dor...

dsc_0350 (MMS)

Vad var det egentligen vi gjorde igår? Doris hade full koll iaf! ;-)


Projektkväll?

Nu åker vi hem till min kära mor för att greja med en sak! Visar resultatet senare... ;)

Har för övrigt haft en bra dag på jobbet. Tänkte ligga o steka i solen hela fm innan jobbet men självklart är det svinkallt när man kliver utanför dörren! =( Satsar på sol imorgon istället....VARM sol tack! Imorgon ska vi förövrigt plocka lite vuxenpoäng! Spännande att man börjar bli gammal! Fast är ju fortfarande yngre än gubben min iaf! ;) haha


Hittar lite inspiration såhär en solig job...

dsc_0347 (MMS)

Hittar lite inspiration såhär en solig jobbdag!


Det är mycket, mycket gott med ananaspaj o...

dsc_0346 (MMS)

Det är mycket, mycket gott med ananaspaj o lite vaniljglass till det! ;-)


Hmm solbränd?

Började denna dag med ett möte på jobbet me medhörande kaffe o babbel! ;) Efter de åkte jag hem o åt frukost med han den dära halta o sved sedan om till träningskläder. Efter ett tag kom söta Hanna o så gav vi oss iväg på en promenad me Sally! Målet var Nävekvarnsvägen på andra sidan skogen! ;) Klädesplagg efter klädesplagg åkte av i värmen o snart var vi nakna! Ne skämtåsido gick vi faktiskt i typ linne båda två o frös inte ett dugg. 6,6 km o 1tim45min senare var vi framme o kände oss nöjda. O mitt knä har faktiskt inte börjar värka än! Prisa Gud, skatteåterbäringen är här som han i Robin Hood sa! ;) Det var faktiskt ett riktigt test, för promenader är inte det skonsammaste för söndriga korsband! Väl framme vid vårat mål kom E o hämta hela gänget....vi tänkte ju inte gå samma väg hem eller hur!? Men nu har jag ett mått o ska försöka kapa ner den tiden under sommaren!

Väl hemma har jag bara legat i bikini o solat hela dagen me tillhörande rödhet som uppkommit efteråt. Kan ni gissa var herrn befunnit sig?? Jo i den dära husvagnsbastun. Ska ta lite bilder på den o i den om jag blir insläppt, så ska ni få se va fasiken det är frågan om egentligen! =P

Nu väntar jag på att den goda ananaspajen jag har i ugnen ska bli klar så man kan få sig lite kaffe. Ska tom lyxa till det me glass till pajen. För det är jag värd!

Har förövrigt planterat ner ett par lökar idag o nästan trampat på en ca 25cm kopparödla! Det är nästan samma sak som en orm!! Usch...han kröp i rabatten... MIN rabatt!!


Skickar en bild via mobilen för datasladde...

dsc_0341 (MMS)

Skickar en bild via mobilen för datasladden har jag lagt på ett bra ställe någon annanstans!


Helgen i "korthet"!

I fredags åkte vi till stan o träffa E jobbarkompisar o de pojkar han åkte till Serbien med. Satt o åt/drack plus hade visning av kort o filmer. Haha var verkligen intressant att se dom bilderna! ;) På natten när vi alla kände oss lite trötta ;) fick vi skjuts hem av bästa Krulle.

Igår var det start på mitt nya projekt. Jag grävde upp ett gammalt trädgårdsland jag inte brytt mig om på ett par år. Alltså satt rötterna på allt ogräs o taggbuskar ca 30cm ner i marken! Pust o frust o svetten rann men grävde på för kung o fosterland. När jag kände att de faktiskt började bli tungt i ryggen bestämde vi oss för att ta en snabbdusch o sen åka till min kära mor. E jobbade faktiskt han med....med vad?? Jo älskade husvagnsbastun såklart!! ;)
Hemma hos mamma fick vi varma mackor o satt o spela spel o myste långt in på kvällen. Kan säga att vi båda stupa ner i säng när vi kom hem.

Idag vaknade jag först o fick väcka min kära gammeltant till hund så hon fick gå ut o göra det som hundar gör. Sen slängde jag ihop en bröddeg o slängde in den i ugnen. Satte på en kanna kaffe o vänta på att herrn på övervåningen skulle vakna så att jag fick äta frukost men ICKE!! Jaha på med arbetshandskarna o ut o gräva klart istället...Hade ju "bara" en kvadratmeter kvar att gräva upp. När den va typ färdig öppnades dörren o en lång herre uppenbara sig. Då blev det mysfrukost på altanen i solen o en massa kaffe.
Efter frukosten åkte vi till stan o köpte gubbsaker(plankor o färg) o prinsessaker(blomjord o blomster) innan vi åkte hem igen. Väl hemma släpade jag fram den ruttnaste o mest slitna pallkragen jag hade o ställde på sin plats. Så nu har jag sått, planterat, fixat, rensat ogräs i de andra rabatterna, druckit kaffe, bokat date me min Johanna=inköp av mer blomster på Torsdag OCH precis klivit innanför dörren. Kollar mig i spegeln o personen som tittar tillbaka är röd om både de ena o de andra men mest nästippen! Imorrn blir det alltså bikini o solskyddfaktor istället! ;)

Nu ska jag ta tag i det där vi har innanför husväggarna dvs tvätt, disk o städ. Kul....verkligen kul. =/

Från detta:



Till det här:



Bra jobbat tycker jag själv!! ;) Man tackar!! haha



Nu är det bara det roliga kvar av mitt pro...

dsc_0340 (MMS)

Nu är det bara det roliga kvar av mitt projekt! ;-)


Premiärhängde tvätten ute i solen idag! To...

dsc_0337 (MMS)

Premiärhängde tvätten ute i solen idag! Torkade nästan direkt! Underbart! O mitt lilla projekt går framåt! ;-) Nu ska det bara inhandlas lite saker!


Startar upp mitt nya projekt såhär dagen e...

dsc_0335 (MMS)

Startar upp mitt nya projekt såhär dagen efter! ;-)


Lämnar min halta gubbe med hans älskade hu...

dsc_0333 (MMS)

Lämnar min halta gubbe med hans älskade husvagnsbastu o åker för att träna me min söta Linn!


Idag blev det en god sallad i solen på en ...

Idag blev det en god sallad i solen på en uteservering med frugan Caroline! Eftersom hon varit i Mexico 2 veckor känner jag mig lite blek i jämförelse! :-P hemskt! O så skiner solen jättestarkt när jag ska jobba hela em! Trist!


Åker väl o hämtar min klantskalle till gub...

Åker väl o hämtar min klantskalle till gubbe på akuten då! ;-)


Ska på skattjakt imorgon efter jobbet! Hit...

dsc_0322 (MMS)

Ska på skattjakt imorgon efter jobbet! Hitta en massa lökar jag slängde bort förra året! Gratisfynd är ALLTID roligt! ;-)


En regnig dag som denna längtar man till s...

dsc00434 (MMS)

En regnig dag som denna längtar man till sommaren! På schemat idag står jobb (redan där) o sedan ergonomiutbildning på fm! Lite jobbigt me tanke på den jäkla träningsvärken jag har i benen! :-P


Fick ni min nuna oxå! Dock lite modifierad...

2011-04-09_23_47 (MMS)

Fick ni min nuna oxå! Dock lite modifierad i ett roligt kameraprogram! ;-)


Älskade skålar av alla dess slag...

Jobbat tidig morgon denna morgon o sen fort in till sjukgymnasten. Där testade vi mitt knä OCH klart jag klarade det galant. Så NO MORE sjukgymnastik utan jag får klara mig själv! ;) Självklart får jag alltid ringa eller komma dit om det är nåt speciellt men de känns skitbra! Kommer nog slippa operation också! Thank you! Men....träning av mina knän resten av livet o kunna springa kan jag bara drömma om så kanske inte guldläge. Fast va gör det me ett litet leende på läpparna! ;)

Har en massa olika porslin från favoriten IB Laursen men känner nu att jag "måste" ha mer... så om nån vill va vänlig o berätta för min kille att den stora vispskålen skulle passa finfint ihop med den lilla vi redan har. Om jag får den stora skulle jag kunna baka ÄNNU MER gott till honom! ;)


Update! Sitter i linne o uppdragna byxor i...

Update! Sitter i linne o uppdragna byxor i solen på trappan o steker! Underbara sol! ;-)


Prinsessorna på ärten! ;-)

dsc_0318 (MMS)

Prinsessorna på ärten! ;-)


Myskväll! ;)

Idag har jag jobbat hela dagen medans E har varit ute o åkt hoj me kompisar. Efter jobbet stack vi o storhandla på City Gross o fyllde på förrådet av både de ena o de andra. Nu ikväll väntas hemmagjorda hamburgare, potatiskroketter, massa sallad, feta/vitlöksröra o en röd alkoholhaltig dryck. De e de enda som hänt idag. Punkt! Haha ibland behövs det inte mer för att man ska mår bra! Eller hur? ;) Imorrn "börjar" nästa jobbvecka me fullspäckat schema... Uj uj me snart är de semester! <3

Hur man njuter av en härlig vårdag!

Igår kväll åkte vi hem till Jens o Hektor för en myskväll. Blev både rallykörande me Hektors bilar, munspelsspelande, ett par öl o sen 3 stycken svettiga personer i lilla bastun. Oj va varmt de var när man redan hade vätskebrist sen träningen tidigare. Men fy sååå skönt! Nu ska det byggas så vår husvagnsbastu blir klar snart. En mycket trevlig kväll iaf! =)

Idag har vi hunnit med en lyxkaffe hos Linn o Putte nere i gamla Oxelösund. I huset som vemsomhelst skulle vilja bo i! Dom har renoverat upp det så fint o ännu är det inte klart. Där fick Sally busa lite med deras hund Daggan o springa runt lite. Drack kaffe o bubbla ett tag innan Jens dök upp o ragga upp gubben min för en liten tur me hojarna. Jag skjutsa in E till jobbet där Jens mötte upp o sen åkte jag hem o DISKA!! Dom hade roligt grabbarna iaf! ;) Jag själv njöt av att vara ledig o att solen sken så härligt. Städa huset o greja me öppen dörr ett par timmar. Första gången i år! Underbart!! Nu på kvällen har vi hunnit me en skön promenad. Alldeles tyst o lugnt! Härligt...





















En salig blandning av bilder från dagen. Den sista på mig när jag provsitter gubbens hoj för första gången. Fast min plats är ju iofs den längst bak! Haha ;)

En liten prinsessa!

dsc_0293 (MMS)

En liten prinsessa!


Lyxpasta till middag! Mumsigt!

dsc_0292 (MMS)

Lyxpasta till middag! Mumsigt!


Bra gympass! ;)

Gick bra idag igen på gymmet, både jag o Linn dröp av svett när vi gick därifrån! Ett bra tecken om inte annat! ;)

Nu lagas det lite Italienskt här hemma sen ska vi packa ihop oss o åka till Jens o lillskit Hektor för kvällen. Där väntas lite skitsnack o förmodligen ett par turer i bastun. Kommer bli skönt!! Kanske herrn i huset får fart o inspiration att göra klart våran egen bastu! Snart väntas ju poolbad, kall öl o en bastu.... vad ska vi annars göra i sommar?? ;)

Undrar om det regnar hemma? ;-)

dsc_0291 (MMS)

Undrar om det regnar hemma? ;-)


Workout today

Börja dagen me att väcka herrn i huset som försovit sig ganska rejält. Det händer ju inte alls ofta (jovisst!) så han fick lite bråttom. Sen somna jag om i min egen lilla värld i mitten av sängen (det gällar att passa på) o sov alldeles för länge. Slängde ihop ett par våfflor till lunch o sitter nu o laddar me kaffe. Ska strax åka ner till Ockle o hämta Linn på jobbet...sedan drar vi till gymmet o svettas ett tag. O pratar o skrattar så alla andra vänder på sina huvuden som vanligt! ;) Jaja, de går lättare när man har kul samtidigt eller hur??

Ikväll är jag så otroligt sugen på att grilla! Gick igenom frysen ute i boden igår för lite middagsmat o där hittade jag typ 3 fläskfiléer. E egna marinad på o lite potatis, sallad o tzatsiki till de. GUD SÅ GOTT!! Jag kan bara hålla tummarna att gubben tycker samma sak för de e ju inte kanonväder ute precis. =/







Är det någon mer än min hund aka SNÖMONSTRET som saknar snön? ;)

Fikadag...

Sitter nu o inväntar Marro o lillskit Milo som ska komma på en kaffe...ja inte Milo kanske, han kommer för en kram! ;) Sedan ska jag nog dra ett varv med Mr Sucker innan jag ska in till stan för ett snabbt ärende. Efter stan ska jag (omjag inte blåst bort!) åka till söta Camilla o dricka mer kaffe. Mycket längesen vi träffades så det ska bli jätte mysigt att sitta o bubbla lite. Någonstans där mittemellan kanske jag ska få i mig nån lunch oxå. ;)

Pssst....mina blomster utomhus har redan börjat öppna sin knoppar mot solen! Det dom inte vet är att så fort dom tittar ut kommer dom nog blåsa bort! Haha =P

Den blomstertid nu kommer...

Igår blev det inget gjort alls eftersom jag istället åkte till söta Ida o drack kaffe samt kolla in hennes o Johans nya hus. Alldeles perfekt för dom o efter en liten skönhetsbehandling kommer det bli kanonfint. Stora fina rum o en härlig trädgård till lillkillen. Kanske även den stora killen kommer leka där, fick höra talas om en åkgräsklippare o diverse andra motordrivna fordon! ;)

Idag har jag plockat o rensat inne i huset o varit ute typ hela eftermiddagen! Har varit kanonskönt o soligt. Fick äntligen ner alla blomster o rev fram alla krukor. Efter en telefonkonferens me min Johanna aka trädgårdsmästarn har jag nu fått reda på allt jag ska göra me vissa lökar, frön o min fina rosbuske. Kan tillägga att jag inte är såå intresserad av blomster o sånt egentligen. Eller jo jag vill gärna ha fint i rabatterna men inte rensa ogräs, plantera o sånt... Usch så tråkigt. Det måste gå snabbt! O nu har jag ju tydligen köpt vissa saker som ska förodlas inne o andra saker som inte kommer att blomma förrän om ett år!! Hur ska jag orka vänta på det?? Hmm

Har fortf inte fotat allt jag köpte på IKEA men det kommer väl komma fram snart eftersom de inte va såå mycke jag köpte o det mesta har redan placerats ut i huset. ;)















Hittade en annan liten gul goding oxå!! Första tussilagon så nu kan vi väl säga att våren är här!! ;)


En liten samling blomster har jag fått ner...

dsc_0280 (MMS)

En liten samling blomster har jag fått ner idag iaf! Den blåa lilla emaljkannan köptes på IKEA!


ooops...

Denna dagen började me en jättelång sovmorgon som jag självklart var värd efter denna helg. Efter frukost o kaffe ska jag nu diska, tvätta o plocka lite inne. Utomhus ska jag försöka sätta fart o plantera ut mina lökar, sätta lite blomster i krukor o även så lite me alla dessa frön jag införskaffat. Ganska behagligt ute även fast det inte är lika varmt som igår! Vilket härligt väder de va då!! Snacka om att gubben fick sig en avhyvling när han kom ut från flygplatsen o gnällde på att de va kallt!! Sen fick han en puss o kram! ;) Dom har haft ca 25grader nere i Serbien o hittat på en massa saker. De va ju roligt men nu e han min! De blir nog så att han får odla hår a la Rapunzel om han ska komma ut igen från detta hus! Hahaha

Ska fota lite under dagen...även fota de jag handlade (ooops!!) på IKEA igår! =)

Shoppat klart på IKEA o nu blir de lite ma...

dsc_0279 (MMS)

Shoppat klart på IKEA o nu blir de lite mat innan resan går hemåt! Lovely!


IKEA!!!

Denna dag har jag hunnit me jobb, träning, solning, prom me hunden o en liten fotosession ute i skogen. Nu ska jag försöka släpa mig in i duschen o sen äta frukost! Är såå hungrig just nu. O snart kommer wify Stina hit me avkomman. Här ska vi packa om oss lite in i vår SAAB o sen bär det av mot IKEA. Ska som sagt inte köpa nåt! ;)

Blev förövrigt väckt inatt ca 03.40 av en viss herre nere i Serbien, som precis kommit hem från en stor grillfest som varat hela dagen. Men såå kul för dig lilla älskling - min väckarklocka ringer om ca en timme. :P haha han vet inte att det typ är regnväder o så hemma men det blir väl som en liten suprice ikväll när jag hämtar honom på Skavsta! <3

Testar lite me kameran på mobilen!

camerafun_-_2011 (MMS)

Testar lite me kameran på mobilen!


Kvällsprom me Sally. Vilken klar o frisk l...

dsc_0278 (MMS)

Kvällsprom me Sally. Vilken klar o frisk luft det är ute! Härligt! :-)


Bra me regn!

Fortsätter det regna såhär kommer all snö snart va borta! Och det gillar vi ju, eller hur? =) Igår kom frugan Johanna hit o sov över. Det blev lite vin o god mat som slutade me en taxiresa till stan o ett varv på Temakrogen. De var väl sådär kanske när man inte riktigt "festar" eftersom jag skulle jobba idag. Inte mycke folk var det heller. Tog en till taxi hem nån gång efter 1 o sen sov jag skönt i mitten av sängen me hunden! Börjar bli liite uttjatat att sova ensam men imorgon kommer E hem igen. När han väl kommit innanför dörren ska jag låsa dörren o svälja nyckeln! ;) Hahaha Kommer nog få ont i magen men de e de värt!

Imorgon väntas en tripp till IKEA me wify Stina o lille Dante efter jobbet. Jobbar ju morgonpass imorgon bitti o sen tänkte jag hinna med en sväng till gymmet. Har varit dåligt me de i helgen tyvärr! Men, men bara att köra på. Jag ska försöka att inte handla når på IKEA heller! Det ska bli spännande att se om jag kan hålla mig! ;)

Kvalitetstid me film hos Johanna! Igår ble...

dsc_0277 (MMS)

Kvalitetstid me film hos Johanna! Igår blev det visst ett varv in till stan till Temakrogen! Fast de kosta mig bara 48 kr totalt så de va ju helt ok! ;-)


Sara o Johanna hittar på en anledning att ...

dsc_0276 (MMS)

Sara o Johanna hittar på en anledning att fira lite grann! ;-)


Väntar på frugan utanför hennes jobb!

dsc_0275 (MMS)

Väntar på frugan utanför hennes jobb!


12 Timmars sömn!!!

Igår skjutsade jag E till stan för att möta upp resten av ligan o sen åka mot Skavsta där ett flyg tar dom till Serbien. Min kille åker alltså utomlands o bort IGEN!! =/ Men, men på måndag hämtar jag honom på flygplatsen o sen ska han inte åka någonstans! Bara MIN, MIN, MIN!! ;) Hahaha ne men jag hoppas dom får de roligt i Serbien. De brukar ju intagas en del "alkoholfria" drinkar på den resan så tråkigt lär dom inte få!

Jag själv jobbar hela helgen o tjänar pengar. Är ju inte så avancerat eftersom jag jobbar hemifrån! ;) Så nu ska vi snart steka pannkakor o baka oss lite muffins tror jag. Det ska bli gott! Vem gillar inte pannkakor me massa sylt liksom?

På em ska vi åka o hämta Johanna som ska komma till mig ikväll o dricka en vinare eller två! ;) Hon va förresten på en lyckad blinddate igår som jag o grannen fixade! Varsågod bruden!! ;) Kan bara säga att jag förmodligen ÄNTLIGEN lyckats me min matchmaking!
Hos Johanna ska det även inhandlas ett nytt hjärta - blomma alltså. Min ena som jag har i vardagsrumsfönstret gav upp...lite konstigt eftersom den andra växer o är jättefin! Dom står med typ 30cm mellanrum så förstår inte riktigt varför den ena inte ville leva längre!? Får väl ge det nya hjärtat lite mer kärlek o uppmärksamhet! ;)

Pigg är jag ju iaf...sov som rubriken berättar 12timmar inatt! Herregud så länge, men välbehövligt. Har i snitt sovit 5tim/natt denna vecka så nu känner jag mig verkligen utvilad igen! SKÖNT!!









Har jag förresten nämt att jag bara lääängtar efter midsommar!? De va så lyckat förra året me massa dans o god mat/dricka! ;)



Kärringligan busar i skogen!

dsc_0274 (MMS)

Kärringligan busar i skogen!


RSS 2.0