Väderomväxling?

Åkte från jobbet där det spöregna o tog mig de ca 9km hem...där snöade det för fullt! Hmm om jag åker typ 3mil åt andra hållet, är det strålande sol då o typ 20grader varmt??! ;)

Nu ska jag försöka ge mig på att göra kyckling-me-allt-jag-har-i-kylen-lasange....Kan bli bra o kan bli helt åt skogen äckligt! Vi får la se! ;)

Nu blir de ett dygn me kärringligan aka Do...

dsc_0272 (MMS)

Nu blir de ett dygn me kärringligan aka Doris, Sally o Wera! ;-)


Blev en promenad istället för gymmet efter...

dsc_0269 (MMS)

Blev en promenad istället för gymmet efter jobbet denna morgon!


Busunge! ;-)

dsc_0268 (MMS)

Busunge! ;-)


sova kanske?

Har ikväll fått mitt hår färgat av hjärtat, bakat kladdkaksmuffins o ätit hederliga makaroner o köttbullar. Inge mer action där inte....Imorgon blir nog en ny spännande härlig dag! Eller va tror ni? ;)

Tada!

dsc_0267 (MMS)

Tada!


Va e de för knöl? ;-)

dsc_0266 (MMS)

Va e de för knöl? ;-)


När man har ont i tassen o haltar så får m...

dsc_0265 (MMS)

När man har ont i tassen o haltar så får man bli lite bortskämd o ligga i soffan! Detta gället även när inte husse är hemma! ;-)


Det snöar....igen....

Igår blev de ett bra benpass på gymmet. Snabbt hem o en snabb dusch o sen snabbt in till personalmöte i stan. Gick igenom årets semesterplanering o måste säga att det ser utmärkt bra ut! Blir en hel del ledigt kan man säga! ;) Efter mötet blev jag bjuden på lunch hos söta Linda o alla hennes kids. Kyckling/pasta sallad som smaka underbart! En kaffe på de innan vi tog en låång promenad...kan säga att jag är mör i benen idag.

Denna dag började me jobb. Sen iväg till gymmet för ett pass överkropp. Gick sisådär, känner mig lite seg för övrigt idag...kanske ska ta mig en powernap? Efter gymmet åkte jag hem till Stina, Fredrik o Dante för att äta frukost o kolla in nya lägenheten. Kanonbra o stor! Perfa för lilla familjen! 

Tog ett varv in på Netto innan jag åkte hemåt...där fynda jag lite: dessa burkar kostar 39kr styck! Ska bara säga att dom finns på diverse inredningssidor för mellan 150-180kr styck! Åk till Netto istället! ;)







 


Morgonjobbet avslutat, en liten bilfärd o ...

dsc_0258 (MMS)

Morgonjobbet avslutat, en liten bilfärd o nu väntas gymmet!


All snö på marken borta igen! Skönt! Nu vi...

dsc_0257 (MMS)

All snö på marken borta igen! Skönt! Nu vill vi inte ha mer snö!


Helgen går snabbt!

Igår kom vi faktiskt iväg till Tobbe o Frida. Satt o snacka lite skit medans jag drack lite vin...Dom hade varit o shoppat hela dagen. Frida hade en stor hög me skitsnygga kläder! Blev inte bara lite avis! ;) Hon hade även köpt ett skitsnyggt påslakanset från ellos med rosor på. Ska nog kanske beställa det oxå...kanske...förmodligen! Hahaha
Jobbat hela dagen så nu blir det kvalitetstid i soffan innan jag somnar. Imorgon ny vecka o nya äventyr!

En kopp kaffe eller tre på jobbet! Härligt!

dsc_0256 (MMS)

En kopp kaffe eller tre på jobbet! Härligt!


Chiefen...

Gissa vem vi stötte på igår? 1,5år sen vi sålde pärlan till Helsingborg och nu helt plötsligt står han där...snyggare än någonsin...Chief Pontiac!!! Åh så glad jag blev... ;)





Vilken skönhet! ;)

Grillat är gott!

Grillning står på schemat! Köttet på grillen o potäterna i ugnen.... Under tiden har man duschat o fixat lite me tvätten. Kan man kalla det lördagslyx? ;)
Vi ska försöka åka in till Tobbe o Frida lite senare för ett glas vin o lite skitsnack...alltid lika trevligt. Ett stort plus me våran promenad förut är att vi båda två e lite smått röda i ansiktena dvs solen har tagit rejält! Nästa gång kanske man ska promenera nude? Haha undrar vad grannarna skulle säga då? O inte att förglömma skogens alla djur! =)




















Promenad i solen...

Igår blev jag klippt i håret av en snäll flicka! Blev såå nöjd så kommer nog återkomma till hennes tvättstuga flera gånger. Efter de åkte jag till naprapaten o ryggen var inte allt lika stel denna gången, men det knaka o braka som bara den. Efteråt kändes det väldigt bra i ryggen. Hann med en sväng till Vita rum innan manglingen oxå. Där införskaffades bla en ny vispskål från IB Laursen...älskar denna serie o vill ha typ allt men de kostar pengar tyvärr. Denna dagen har vi hunnit me en låång prom på nästan 2timmar i skogen o solen. Var mycket skönt även fast jag försvann ner i snön ett par gånger. Lägger in bilder senare...
Nu ska jag hoppa in i duschen o sen kanske slappa ett tag eller nåt?! ;)

Ett glas rött o nya nr av Jeanne d'Arc Liv...

dsc_0230 (MMS)

Ett glas rött o nya nr av Jeanne d'Arc Living blir en underbar kväll!


Blev en köpemat i bilen! ;-)

dsc_0229 (MMS)

Blev en köpemat i bilen! ;-)


Kroppen värker!

Japp, kroppen värker men knoppen e glad! Underbart väder verkligen! Ska ta på mig ett ansikte nu o sen åka in till mysiga Beckis o Musse på en kaffe...länge sen vi träffades så ska bli skönt me lite skitsnack!
Efter de kanske jag hinner me en sväng på stan. Vill hinna gå till Åhlen´s o till Vita rum innan jag ska till naprapaten o manglas. ;)
Ha en bra solig dag allihop! För ni börjar faktiskt bli ett gäng som kollar in här varje dag! Lämna gärna en liten kommentar! Jag e snäll - bits bara ibland! ;)

Told you so...

Mina vader gör ont! Mina lår gör ont! Min rumpa gör ont!
Imorgon får de bli mjukiskläder när jag ska till naprapaten....allt kommer göra jätteont! =(

VILL MAN VA FIN FÅR MAN LIDA PIN! ;)

80 minuters svettande!

Träna hos min sjukgymnast förut idag. Har ett kort me alla övningar/belastningar/mål/reps mm som jag följer till punkt o pricka. Förra gången jag var där la vi till lite nya övningar o mer belastning på vissa maskiner. Kan säga att jag inte klara alla repetitioner den gången men nu ska ni få höra.... IDAG GICK DET!!! Klarade varenda liten repetition på varenda liten övning. Svetten spruta o jag flåsa väl som en annan tant men det gick! De sköna va nog att jag var helt ensam inne i lokalen. Annars brukar de alltid va en 5-6pers till. Jobbiga är ju bara de att jag knappt kan gå på benen nu o imorrn vill jag inte ens tänka på men jag e glaaaad! ;)
Nästa pass hos sjukgymn blir om 2veckor o tills dess tänkte jag köra gärnet så får vi se om de ska ökas lite mer kanske?
För er som inte vet har jag opererat mitt vänstra knä ett par gånger för mitt korsband gick av för en jäkla massa år sedan. O som en följd på de började meniskerna spöka också. Nu har jag ett nytt korsband men har fortfarande ont, kommer ha de resten av livet tyvärr. Har börjat få artros på mitt brosk runtikring knät. De knakar o brakar men det går. Till följd på allt detta halkade jag till på en hal grässlänt förra sommaren. Mitt högra knä rätar ut sig liiiite för mycket o de säger knaaaak. Mitt korsband har alltså gått av där med! Så där står jag nu, me ett halvdant men opererat knä o ett nytt korsband OCH ett annat knä som jag försöker träna upp så jag ska slippa operation. Har konstant ont men brukar inte berätta om de för mycke till folk runt ikring mig, de känns som jag bara klagar. Men för att förklara lite gör en lång promenad tex att värken ökar osv.... Så min nya grej är att cykla! Sally älskar att springa bredvid cykeln så hon får ju sitt iaf. Plus att husse är ju bäst me promenader o joggingturer i skogen! <3



Säger bara aj aj aj! =/



Har även burit en sån här över hela benet ett par månader. Mitt hatobjekt över allt! INTE skönt att sova med!



Så säger bara håll er på fötterna! ;)

Nya skorna! Ignorera rosa strumporna o kor...

dsc_0227 (MMS)

Nya skorna! Ignorera rosa strumporna o kortbrallorna! Är på väg till träning! ;-)


Soligt värre! Sitter på trappen me en kopp...

dsc_0226 (MMS)

Soligt värre! Sitter på trappen me en kopp kaffe!


Bortskämd? =)

Igår stack vi tillslut ner till Norrköping. Efter inte så mycke arbete hittade vi in till ticnet-ombudet mitt i city o kunde hämta ut våra biljetter. Biljetter till vad? Jo jag fick ett x antal biljetter i höstas av min kille i födelsdagspresent....Biljetterna kan tex uppvisas på Ullevi i sommar när IRON MAIDEN spelar!!! Kommer bli såå jäkla roligt! Eftersom vi ska sova hos E syster i Alingsås så kommer vi göra en hel helg av det "lilla" eventet. Ska besöka Balders hage o Gekås mm mm. O kanske andra aktiviteter som inte innehåller shopping! Eller? ;)

Efter biljetthämtningen tyckte vi att klockan inte vaså mycket så vi bestämde oss för att leta reda på Hageby centrum - ett stort shoppingcentrum där vi aldrig varit. Det var inte alls svårt att hitta dit o eftersom vi kom dit strax efter 18 var de knappt nå folk där heller. Måste säga att vi som alltid åker till Ingelsta shopping var de här lite roligt. I Hageby fanns både Lagerhaus o Panduro mm. Nu skulle vi ju kolla skor o jacka så fick ett BIG NO-NO när tåspetsarna började dra sig inåt dom affärerna. Fick peka näsan åt andra hållet o dom kom vi in i olika skoaffärer. Där hittade jag både de ena o de andra o slog på mina valpögon! Resultatet blev ett par nya vårskor till mig, ett par till E o ett välbehövligt set me sko-tvätt-puts-medel-grej till alla våra andra skor. Man tackar ödmjukast hjärtat! <3

Hann med en sväng in till Cubus i bara farten o där inkasserade jag ett par nya jeansleggings o ett par nya jeans. Båda svarta. Summa summarum JA - jag är nog liiite bortskämd med typ värlens bästa kille! Snygg e han oxå! ;)





Lite inspirationbilder lånade från Blomsterlandet.se


Fikar med Millie!

dsc_0225 (MMS)

Fikar med Millie!


Två träben med en rumpa

Min lediga dag börjar me att väckarklockan ringer en sisådär 4-5ggr innan jag kliver upp. Ställer jag inte den så sover jag hela dagen! O att kliva upp som inte är behagligt i vanliga fall, var rena terrorn idag! Träningsvärk i benen som gör mig så stel som en gammal tant...känns verkligen som två stora träben med en liten(önsketänkande) rumpa på längst upp. De bådar inte gott inför träningspasset me sjukgymnasten imorgon. Kommer väl bli sängliggande hela helgen. ;)

För övrigt väntar jag på samtal från Alex om en kaffe. O sen om jag hinner en kaffe hos bästa Linda som jag inte hunnit snacka skit me på evigheter! Allt beror på när vi ska behaga oss släpa oss ner till Norrköping, jag o gubben. Det ska hämtas ut lite saker o kanske, kanske en snabb shoppingrunda OM jag använder min bästaste, största o allldeles, alldeles underbara valpögon?! Får se om han fortfarande går på det efter ca 7år? ;) Risken blir ju mindre o mindre så att säga! haha











Alla bilder lånade från Åhelns.se  

Njaaaa.....

Behöver jag ens säga vilket bra gympass det var idag IGEN!!! Så jäkla nöjd....jobbigt bara att man svettas floder på gymmet när solen ligger på! Stora fönster = mycket sol! Både bra o dåligt. ;)
Hann med en snabbkaffe hos Linn o Putte innan de va dags att åka o hämta jobbet. Inspektera ägorna o det såg ju riktigt bra ut...Tänkte förövrigt spendera hela min sommar på nån av deras bryggor iförd endast bikini, solbrillor o en kall rackare i handen. Kommer bli Underbart!!

Kollade upp deklarationen oxå...kunde varit bättre men ska ju faktiskt dra av för bilen så det ska nog ordna upp sig tillslut! More money for me! ;)
Imorgon är jag helt ledig oxå. De ska firas me en fika tillsammans me Alex

Underbara vår!

dsc_0224 (MMS)

Underbara vår!


Idag igen!

Det blev ett sånt där bra pass på gymmet igen! Känns sjukt bra! Känner även när jag värmer upp att konditionen blir bättre o bättre för varje gång oxå! Men jag måste ge mycket ros till min kära vän Linn som jag tränar med. Hur lätt är de inte att träna när man har någon att prata o skratta med samtidigt?
Blev en liten tur i solariet efteråt oxå (är ju fortfarande inte ikapp E!) där det visade sig att timern inte riktigt funkade...ställde den på 25 o efter ett låångt tag kollade så stog den på 20. jaha tänkte jag, får väl ligga här ett tag till då, även fast de började bli varmt. Låg o nynnade lite för mig själv o svettades floder tills jag kollar på timern igen...20!! Hoppsan hejsan! Så jag for upp....Så nu e man lite röd o "lite" fräknig. För övrigt ser jag nästan ut som Pippi på sommaren me alla mina fräknar. Gulligt säger E, flugskit säger jag! ;)

Ny vecka...

Idag blev det sovmorgon som jag tyckte jag värd. Vi var ju på födelsedagsmiddag i lördgas kväll hemma hos morsan o åt underbar god mat! Två sorters potatisar! ;) haha Eftersom vi båda ville ta ett glas vin eller fem så sov vi även kvar. Fick sova i mitt gamla rum som jag hade i princip som förvaringsrum innan jag flyttade ihop ordentligt me E. Tyvärr så är de så att jag sover bäst hemma, så vid 8-tiden på morgonen gav jag upp o släpade mig ner i köket. Två sekunder senare dök mamma upp oxå, så det blev en liten frukost för oss själva innan resten av familjen började ploppa in i köket. Kan bara säga att de var längesen man satt me hela familjen vid frukostbordet o åt massa gott o drack hinkvis med kaffe!! UNDERBART!!
Efter frukosten bestämde vi oss för att åka  o kolla på ett hus vi spanat in lite på Hemnet. Självklart ville resten av familjen oxå följa me så efter lite snabbt fixotrix hoppade vi in i bilarna o drog iväg. Tyvärr vet jag inte riktigt var jag ska placera huset långt därinne i hjärnan. Jag gillade det men ändå inte. Läget är kanon men lyser solen över huset hela dagen? Det var lagom stort men ändå kanske för litet?! O är det verkligen värt utgångspriset? Hmm blir till att fundera lite mera tror jag...

För övrigt vill jag bara ha sommar NU!!!


Det är jobbigt att sova borta på festlighe...

dsc_0223 (MMS)

Det är jobbigt att sova borta på festligheter! ;-)


SMS-inlägg

dsc_0220 (MMS)


Shopping på Nordik!

dsc_0219 (MMS)

Shopping på Nordik!


Trädfällning på Sandstugan = Mer sol till ...

dsc_0218 (MMS)

Trädfällning på Sandstugan = Mer sol till oss!


Kladdkaksmuffins blev det!

dsc_0217 (MMS)

Kladdkaksmuffins blev det!


Kladdkaksmuffins blev det!

dsc_0217 (MMS)

Kladdkaksmuffins blev det!


Fredagsmys

Hade ett sånt dära super-duper-mega-skitbra-pass på gymmet förut! Körde på stenhårt, tom så hårt att jag vid ett tillfälle kände hur jag tappa färgen i ansiktet o håll på att kräkas. Lämnade snabbt maskinen o gick ett litet varv o drack vatten. Efter det var allt bra igen! ;) Då vet man att man lever iaf!

Nu på kvällen ska det bakas bröd - filmjölksbröd me linfrö o solroskärnor. Det ska även bakas något gott, kanske kladdkaksmuffins eller nåt? Tips någon kanske? Sen ska det bara mysas me ett glas vin eller två. Har ju en halv bag-in-box att dricka upp innan den blir dålig! ;)



Psst...vem längtar inte till midsommar nu? Förra årets fest me dans väcker många minnen! Eller hur? ;)


Dagens agenda...

*Skotta snö! bläää...
*Träna me världens bästa underbara Linn som jag saknat massor när jag varit sjuk! <3
*Göra absolut inget mer denna fredag förutom hänga tvätten som snart är klar!

Igår kväll var de jobbigt att jobba, jag va såå jäkla trött efter naprapatbesöket! Blev lite piggare o gladare när jag kom hem iaf o babe hade lagat mat! En mumsigt god spaghetti o köttfärssås att lyxa till det med! ;)
Idag bjuder vädret på snö för den som inte uppfattat det o de känns väl som vanligt väldigt tråkigt! Men man kan väl inte säga att det är oväntat kanske? Vi är ju bara i mitten av Mars änsålänge. Vi har ju hela härliga April o dess väder kvar oxå! ;) Lite regnstorm o blixt o dunder kanske vore nåt istället för ett stilla snöfall?!

Ska packa ihop mig själv o sen ta mig utåt nu för en snabb hundprom o skotta fram bilen.

Hoppas alla får en bra dag! Positiva tankar! =)


TRÖTT! Punkt! :(

TRÖTT! Punkt! :(


Två bebisar!

Igår åkte jag o E in till wify Stina för att hälsa på nyfödda lilla Dante. Fy så liten o söt han va! =) Hos Stina var även Malin o hennes 3v Liam! Bebisar överallt! ;) Han va så goo han oxå me sina tjocka mysiga kinder!
Det bjöds på kaffe o Dantekaka som Dantes farmor bakat! haha gott va de.

Efter bebisfesten svängde vi förbi mitt jobb på vägen hem o hämtade en byrå. Denna byrå ska målas VIT o sen byta ut den andra fula/trasiga som står i sovrummet. Tror det kommer bli jättebra sen när vi får arslet ur vagnen o renoverar klart sovrummet! ;) När vi kom hem satt det någon i soffan (ajabaja!) o längtade efter husse o matte. Haha

Idag vaknade jag o kände efter om nån träningsvärk smygit sig på men ICKE!! De känns ju skönt. Fast eftersom jag precis varit hos min naprapat på en timmes total genomkörning kommer jag förmodligen inte vakna lika glad imorgon bitti! Fast det kan de ju vara värt eller hur?









Lilla Dante!





Goa lille Liam!



Rockkillen Dante! Söt va? ;-)

dsc_0211 (MMS)

Rockkillen Dante! Söt va? ;-)


Bästaste sötrumpan Milo!

dsc_0202 (MMS)

Bästaste sötrumpan Milo!


Onsdag

Idag är de ingen vanlig dag för idag är det Ylvas födelsedag! HURRA, HURRA, HURRA!!! Grattis tjejen!

Började dagen med att försova mig rejält. Vaknade 06.05.... jag börjar 06.15!! Men, MEN dra på trissor jag hann i tid! Effektiv morgon alltså me påklädning, tandborstning, gympåsepackning OCH rastning av hund samtidigt! Sen kanske jag inte höll hastighetsgränsen på vägen till jobbet heller men de e såå skönt att isen är borta o man kan gaaasa lite igen!
Kom iaf i tid o jobbade mig lite innan det begavs sig ner till ockle o gymmet/solariet. Gick riktigt bra för att va första ordentliga träningspasset sen alla sjukdomar plus massa jobb. O att sen lägga sig o sova i solariet är ju inte fel heller! ;)

Nu sitter jag o väntar på Marro o Milo som ska komma på kaffe. Sallys beundrare Dogge kommer säkert va med oxå. Sen blir de snabb lunch innan nästa jobbpass o ikväll ska jag få besöka o krama o gosa o pussa på en liten snygging som heter Dante! ;)



Lillebror, lillebror, babe, styvpappa!
Längtar lite till sommaren för då kommer de ju fram lite schyssta cowboysare!! ;)

De va skönt!

dsc_0197 (MMS)

De va skönt!


Vardag igen

När jag åkte hem från jobbet idag stod de ingen SAAB på parkeringen. För er som inte vet kör gubben SAAB o jag OPEL! Första tanken var - FAN nån har stulit bilen!! Två sekunder senare kommer jag på att E faktiskt är hemma från Italien o förmodligen på jobbet.
Haha så snabbt man lär sig en ny vardag. Nu har jag ju vant mig vid att vara ensam hemma. Kan man bara ta det här me saker som ligger överallt som inte jag tagit fram. Tvättkorgen blir full dubbelt så snabbt! O disken ska vi inte prata om....
Nope nu får han hålla sig hemma ett tag framöver så man vänjer sig tillbaka till det normala igen! ;)

Idag när jag var ute o umgicks me tjejerna (katterna o hunden Haha!) så hittade jag ÄNTLIGEN snödroppar på hela 3(!) ställen på tomten! Kan knappt vänta tills dom blir liiite större så jag får plocka dom o ställa i små vaser överallt i huset! Sa jag att det är VÅR!!!!!! ;) Underbart!!















Fråga mig inte varför hon sitter på stenmuren för det vet jag inte! Hon kanske gillar utsikten? ;)



Sara hjärta Solen

dsc_0185 (MMS)

Sara hjärta Solen


House of Norrköping

Ne måste slänga mig in under ett täcket ett tag om jag ska orka jobba kvällen... men först ska jag tipsa om en super-duper-mega rolig affär i Norrköping - House of Norrköping! Blir lika glad varenda gång jag kommer in där. Köper alltid en massa lull-lull o framförallt LJUS!!! Bra kvalité på ljusen o dom finns i typ tusen-triljarder-miljoner färger o former. Även om jag själv alltid köper samma färg o bara blockljus kan jag skryta med att jag brukar köpa dom i typ 3 olika höjder iaf!! ;)
Varför jag kände för att slänga in detta inlägg beror på att jag ska besöka denna affär på lördag. Släpar me mig gubben ner till Norrköping o förmodligen blir de även en lååång sväng in på Nordik också. Åh vad vi ska ha roligt jag o min kille!! ;)


Trött...

Idag är ingen vanlig dag, för idag är de min mammas födelsedag!! Hurra, hurra, hurra!!!
STORT GRATTIS min kära mor Annika som fyller 47 idag!! Massa puss o kram önskar vi här hemma!!

                                                         OCH

Idag är ingen vanlig dag, för idag är de min systers födelsedag!! HURRA, HURRA, HURRA!!!!
STORT GRATTIS syster Cicci som fyller 30 bast idag!! Oj oj så gammal man börjar bli!!! ;)



Har jobbat morgonpass för övrigt nu på morgonen så funderar på att slänga i mig frukost o sen krypa ner i sängen ett tag till....de vore väldigt skönt!! En timme till kan man väl unna sig? ;)

Ett dygn me gubben!

Nu har han varit hemma ett dygn lite drygt... När man e van att sova när de lugnt o tyst nuförtiden så är de svårt att sova när någon ligger i mitten(min plats!) o snarkar för kung o fosterland! ;) Men mysigt att få äta frukost med någon o dricka morgonkaffe uppkrupen i soffan o höra alla historier från Italien. Jo just de...sa jag att han är TOKBRUN!!! usch så orättvist!!
Annars har dagen bjudit på personalmöte över lunch o sen lite em/kvällsjobb. Nu väntar tre tidiga mornar i rad då klockan ringer 05.15 men sen blir jag långledig fre till sön! Underbart!



Ps. Imorgon fyller min kära mor typ 23 ;) OCH min syster blir tant a la 30 år!! Ds.

Nu e gubben hemma igen! ;-)

dsc_0183 (MMS)

Nu e gubben hemma igen! ;-)


Välkommen hem/Välkommen till världen

Först o främst har äntligen wify Stina klämt ut lilla Dante! Hoppas verkligen allt gick någorlunda smärtfritt o lilla familjen mår bra! Grattis till lillskrutt!! 

Nyss har jag varit o hämtat pojkarna som suttit 29timmar på en buss från Italien! Blev ett riktigt kramkalas! Nu e dom hemma iaf! Friska o me alla ben i behåll!! Glada miner på allihop o alla var sååå jäkla solbrända! Det var nog de enda minuset för mig, blir till att attackera solariet ett par veckor nu för att komma ikapp! ;) 
Sally blev så till sig när husse öppna dörren att hon bara skaka o ville hoppa upp i famnen på honom. Inget ylande, inget skällande, inget gnolande, inget panik-efter-att-hitta-leksak-jag-kan-visa-för-husse! Bara ren o skär lycka! 
O jag fick en parfym av hjärtat! Tack lilla gubben! Sen hade han ju köpt en massa andra saker oxå! ;)



 

Glada pojkar hemma igen!

dsc_0180 (MMS)

Glada pojkar hemma igen!


Har en dejt med Mr Sucker och Dr Dammtrasa...

dsc_0178 (MMS)

Har en dejt med Mr Sucker och Dr Dammtrasa! Fina killar!


Trött? ;-)

dsc_0177 (MMS)

Trött? ;-)


Dagen D

Somna med huvudvärk igår natt o vakna med huvudvärk idag! Hmm känns väl sisådär kanske... Jag hoppas på att svaret på jordens alla problem kaffe löser även mitt lilla problem! ;)

Hade skitkul igår hemma hos Tobbe o Frida. Blev bjuden på grillat som va UTSÖKT o fick dricka lyxvatten med både citron, bubblor och is! Haha gott va de! Kvällen bjöd på mat, sång, dans, melfest, en tur i bilen, en bugg me Jonas o slutligen destination hemåt till min säng! Helt underbart att träffa människor igen, speciellt när dom e så goa som mina kära vänner!
Det var bara ett par som fattades, då speciellt en framträdande men MEN idag kommer dom hem!!!!
Jag ska krama ihjäl stackars E som redan lider på bussen. Tror att dom ungefär vid den här tiden tar sig in i Sverige iaf.... så snart är han hemma!

Lägger in en bild på två medlemmar ur kärringligan aka Doris o Wera!




ps. Tror de e någon som ligger o krystar nu! ;) d.s


Bra blandning? ;-)

dsc_0175 (MMS)

Bra blandning? ;-)


Blev bjuden på mat idag me! Grillat! Lovely!

dsc_0174 (MMS)

Blev bjuden på mat idag me! Grillat! Lovely!


Dirty....

Duscha o skrubba mig ren kanske? Blev visst lite lerigt efter promenaden med Sally! Men vad gör de? Lera betyder ju VÅR!!! Eller var de plusgrader, sol o blomster? Lite vårigt är de med lera iaf!! ;)

Bra helg tillslut!

Igår efter jobbet åkte jag till Ylva för lite god mat. Kommer innanför dörren o blir i princip påtvingad ett glas vin! ;) Så jag o Sally bestämde oss för att sova kvar. Hade en skitrolig kväll som slutade sent in på natten! Tack Ylva o Paola!

Håller på o grejar här hemma nu för om en timme är de en liten gubbe som sätter sig på en buss lååångt nere i Italien - destination mina armar! Jag ska krama o gosa som aldrig förr när han kommer hem imorgon natt! Längtar.... Bara ett dygn kvar liksom!

Ikväll blir de att åka in till stan för lite grillning (ÄNTLIGEN!!!!) o melodifestivalen me goa vänner! Får se hur länge jag blir kvar för jag e nog lite trött o skulle va skönt att sova typ en massa!

Lägger in in inköpslista(haha) från mixin.se 













Alla bilder lånade från mixin.se

Fredagsmys!

dsc_0167 (MMS)

Fredagsmys!


Mums!

dsc_0166 (MMS)

Mums!


Blev vin o mat i stan! ;-)

dsc_0164 (MMS)

Blev vin o mat i stan! ;-)


04.46

Det va klockan sista gången jag tittade på den imorse innan jag ännu en gång försökte sova. Då hade jag läst klart min bok, kollat TV, fått strömavbrott o varit ute me hunden flera gånger. Ikväll måste jag verkligen slå mig själv i skallen för att få sova.

Idag känner man ju att det år VÅR!!!!!!!!!! Helt underbart tycker jag! Funderar på om man skulle göra nåt somrigt till lunch, typ grilla!! Åh så gott det vore. Måste gå o kolla ute i boden om de kanske finns nåt grillkol kvar sen förra grillsäsongen.



Hjärtat på High Chapparall förra sommaren! 2 dagar kvar nu! =)

Jobbigt....

Jag har vänt på dygnet nu när jag varit sjuk. Klockan e snart midnatt o jag börjar bli piggare än piggast just nu. Har lite saker som ska målas men orkar inte släpa fram allt nu. Plus att de nya penslarna jag köpte för ett par veckor sen finns på något bra ställe någonstans i huset. Kan va precis var som helst! =/

Prata lite med gubben förut o där var de en-öl-efter-middagen-lugnt. Verkar som om att resan börjar ta ut sin rätt o vissa av dom börjar bli lite förkylda. Stackare, verkligen synd om dom! ;) En annan är ju kvinna o gnäller inte lika mycket! Eller hur va de nu? Hehehe
Faktiskt ska de bli skönt att få hem dom på söndag, är ju ganska tomt här i stugan. Sally har ju övergett mig o vill absolut inte sova i sängen hos mig utan i sin egen säng i hennes rum. Så då vänjer man sig väl med att sova heelt ensam. Kan betyda en spark både här o där när E väl ska sova på sin sida av sängen. Min sida är ju mitten så han kommer få det lite kämpigt! ;)

Annars väntar jag bara på att wify Stina ska klämma ut kotten så man får gosa lite me bebis! Nu är jag ju frisk så nu går de bra att den kommer.... Väntan är stor kan man säga! Så pressa Stina, PRESSA!!

Gör ett försök att ta min i kragen o hoppa ner i sängen. Får blunda hårt, tillslut slocknar jag väl!
God natt därute!! =)












Ps. Snart är det SOMMAR igen!! Ds.

Bildinlägg...



















Japp där kom de ett par bilder på vad jag gjort senaste dagarna!

Bullar

Fick precis ett sms från morsan om att hon bakar så gör ett snabbt inlägg innan jag sticker iväg! Vem vet hur många bullar de blir kvar till mig!? ;)

Varit på en kaffe hos Marro idag. Stackarn mådde inte så bra o så ska hon iväg o jobba kväll! =( Men en liten pratstund o en liten prom me hundarna blev de iaf! O så fick tant Sara se den duktiga lilla Milo knalla på som aldrig förr. Sist jag träffa dom tog han ett par steg åt gången....nu blev man istället lite sentimental o tänkte på när han var alldeles nyfödd o hjälplös! Stackars Sally fick knappt va ifred alls för stora hundar me stora munnar man kan pilla på är tydligen mycket roligare än sin egen lilla hund Dogge!! Haha

Eftersom de inte går att ladda upp bilder så lägger jag dom på hög o sparar till ett annat tillfälle! Får bli ett bildinlägg istället en annan gång! Urtrist tycker jag me bara text..... ;)

Nu slänga in hunden i bilen o åka o fiiiika hos mor!!

Ps. sen när jag kommer hem kanske jag gör det dära jag måste göra....kanske.... d.s


Igår o idag

Tog mig i kragen igår o åkte in till stan för lite handling. Hade samtidigt Alex på telefon o prata mig hes. Har ju knappt använt rösten sen i söndags! Bestämde mig för att åka till morsan mitt i allt oxå efter ett litet besök hos svärpäronen. Kände på mig att en viss E inte hört av sig o berättat att han lever. Jag hade som vanligt rätt! Snacka ett tag o sen bar de iväg o ut till mammas soffa. Där satt jag sen hela kvällen till klockan blev sent. Då åkte jag hem till min egen soffa o la mig under favvofilten me en bok!

Visst var det skönt förresten med regnet igår? Känns lite sådär vårigt, speciellt när man lägger till stormvindarna som härjade inatt!! ;) Haha skämt åsido så syns det idag i trädgården. Ännu MERA snö har försvunnit!!! UNDERBART!!!

Idag ska jag åka hem till bästa Marro på en kopp kaffe. Har massa sociala saker att ta igen nu! Sen så var de ju det här med en viss rensning uppe/nere/ute/inne!! Kanske ikväll..... Vi får se! ;)


Fortfarande sjuk

Mmmm så e de! Hostar o snorar fast har absolut inte haft nån feber på ett dygn o de e jätteskönt! Jobbiga är bara att jag är såå jäkla uttråkad här hemma nu! Har inte lämnat huset/gården sen i söndags o de börjar bli liiite jobbigt nu! Så idag efter en dusch eller två ska jag pallra mig in te stan o handla lite mat. O kolla på folk. O kanske prata me nån verklig person som inte pratar i andra änden på min telefon, utan står upclose in action! O som inte har massa päls o heter Sally! ;)

Japp, de e planen idag! Ska kanske städa lite oxå för när solen lyser kommer tussarna fram. O råkar man röra sig i rummena flyger de omkring både de ena o de andra i luften! ;)

Bjuder på lite bilder från Balders Hage som jag ska besöka så snart vi (jag o E) åker till hans syster o hälsar på!

















Alla bilder lånade från Baldershage.se

Sova, sova, sova säng, säng, säng....

Sitter o drömmer mig bort bland Gripsholms alla sängkläder! Skitsnygga o verkar underbara att snooza i! Ska kanske dra mig mot stan nån dag o klämma o känna lite på dessa sängkläder! Kan ju kanske önska mig i födelsedagspresent? Eftersom de e i september hinner jag kanske dra me mig E till affären flera gånger o peka lite diskret?! Låter som en bra plan tycker jag.... Har ju ett visst intresse för en viss serie porslin som jag kanske, kanske, måste få nån gång oxå!! Typ julklapp! Eller så kan de va så att E kommer få nåt roligt när han fyller i maj! De e ju ännu bättre!! ;)











Alla bilder lånade från Gripsholm.se

Sovmorgon!

Sov verkligen länge idag...kändes som jag behövde det! Drömde även en sjuk dröm om att E ringde o sa att dom var på väg hem eftersom våren kommit till Alperna! All snö hade försvunnit o det växte bara blåa blommor i hela backen! Haha låter ju underbart tänkte jag! Men förmodar att drömmen inte är sann! ;)

Jag tror däremot att våren kommit hit till lilla stugan! Kämpade mig ut på en promenad till brevlådan förut o hämta posten. Någon blev överlycklig av min smarta idé iaf! Eller ska jag säga några, för jag hade både Dum OCH Dummare me mig! ;)

För övrigt har febern släppt tror jag, men hostar o slemmar som aldrig förr! Tror lungorna är på väg upp ut genom munnen på riktigt! Kan bara hoppas det blir lite bättre snart...ska kanske unna mig en liten tupplur! För sen e jag så himla sugen på att baka mig en liten semla eller två (läs: minst 3!). De kan jag ju va värd menar jag! =)



























Till Johanna...

JAAAAAAAA!!! Jag e lite seg o inte riktigt med!! ;)

Nästan som vanligt alltså!

Sympatisjuk hund...

Ok matte jag ligger väl i sängen o tycker synd om mig själv precis som du!!

Bara jag får ha min leksak med mig så länge du har din dator som du pillar på! Kan inte husse komma hem snart o ta hand om dig så jag får gör nåt roligt istället?





Fick precis ett samtal från gubben heela vägen från Italia! Dom åker hela dagarna o har soligt o skönt. Dock hade han börjat få träningsvärk i benen men lite skit får man väl ta? ;) Finns tydligen 70 olika backar att välja bland på två sidor om byn.
Men usch vill ändå ha hem honom nu! =(

Jag får väl helt enkelt ligga kvar här i sängen me min uttråkade hund o kolla TV! Snart börjar ju Ullared o det vill man ju inte missa! ;)

Flunsan?

Ligger i sängen, hostar o rosslar! Usch har verkligen ingen lust me detta! =( Sen jag opererade bort halsmandlarna sätter sig varenda förkylning på luftrören o jag hostar tills jag tror att lungorna ska komma upp o ut genom munnen!
Vilken tur att det är mulet ute för det skulle va ännu värre om solen sken o värmen strålade in genom fönstrena! Tyvärr för er andra friska o glada människor!

Jag surfar runt lite o kollar diverse sidor för att se om jag hittar nåt roligt att klicka hem istället! Det brukar ju pigga upp mig lite iaf!


Trassel

Var på bio med min syster o systerdöttrar i eftermiddags o såg filmen Trassel! Mycket, mycket bra film! Blev mycket skratt i hela salongen. Det va alltså jag o alla andra 40 kids! ;) Haha skämt åsido var den faktiskt sevärd o jag rekommenderar den till både stor o liten.

För övrigt ligger jag på soffan o kollar film(told you so!) me ett glas gott i handen. Känner mig mosigare o mosigare o hostar mer o mer. Det kan bara betyda att jag kanske umgåtts liiite för mycket me sjuklingar senaste tiden... Kan bara hoppas på att jag endast e lite förkyld o trött! Ligga i feber en hel vecka vill jag verkligen inte. Ne usch o fy, ska ju jobba massor denna vecka när gubben e borta. Sjuk kan jag va när han e hemma så jag har någon som pysslar om mig lite! =)




7 dagar kvar!

Jajjemen om 7dagar dvs nästa söndag kommer gubben hem igen! Det kommer gå snabbt! Eller? Hmm det svåraste är nog att underhålla sig själv. Idag skulle dom till backen o åka första åket. Eller backen...Alperna kanske inte är en enda stor backe? =) Haha! Hoppas bara alla små pojkar kommer hem hela o rena med alla kroppsdelar på rätt plats o någorlunda huvudet på skaft! 

Igår var jag hemma hos min kära mor där jag blev bjuden på semeltårta o kaffe. Därefter stack lillebror o jag till stan där vi hyrde massa film o köpte massa gott. Blev en storasyster-lillebrorkväll igår o de var jättemysigt! Proppmätta som vi va efter maten somna vi nästan båda två i soffan... Kvalitetstid med varandra? Haha

Denna dagen bjuder på både lite arbete, storstädning o bio med syster o mina systerdöttrar. Trassel ska vi se o de kommer nog bli ganska roligt. Allt blir ju kul me popcorn o dricka! Sen va kvällen bjuder på får vi se. Har ju lite mer filmer kvar att titta på plus att jag skulle behöva rensa lite uppe/nere/ute/inne! Känner jag mig själv rätt blir det film me en stor kopp kaffe i soffan under favvofilten! Är ju faktiskt inte helt fel det heller! Plus att jag blev ledig imorgon också. Hade bara ett möte men det blev inställt vilket betyder att jag får sova ut ordentligt! Måndagslyx till mig! ;)

Bjuder på lite bilder på lilla Sally som längtar efter husse!








Vi växer så det knakar Johanna!

dsc_0105 (MMS)

Vi växer så det knakar Johanna!


Soliga lördag!

Nu har gubben varit borta lite mer än ett dygn o jag SAKNAR honom massor! Han e på skidresa med grabbarna. Bussresa till Italien o Alperna. Jag själv skulle aldrig sätta mig på en buss till Italien. Jag kan ju iofs inte åka nåt annat än pulka heller så det skulle va lite slöseri med pengar! =)
Annars har min träningsvärk börjat ge sig lite i benen! Blev ju en del nya övningar hos sjukgmnasten i torsdags o det tog verkligen! Utfall o knäböj är ett BIG NO-NO om man inte vill lida efteråt! Men det kommer nog bli bra tillslut, så får vi se om jag kanske kan slippa en ny operation?! Jag själv tror inte det men vi kan ju låtsas ett tag!

Snart ska jag hämta lillebror hos hans tjej för en syster-bror kväll me hyrfilm, melodifestivalen o massa god mat. Tur man får lite mer sällskap än bara av hunden! Inte för att jag klagar men hon sparkar o snarkar mycket mer i sängen på natten än hennes husse! ;) Haha!

Gav mig på att ändra lite färger o sånt här i bloggen, blev hyfsat eller? Finns så otroligt mycket att göra, tex en ny header. Tyvärr är min dator inte alltid samarbetsvillig så får åka hem till någon kär vän som hjälper mig med det! Någon frivillig? Men kul är det iaf bara man lär sig lite mer om allt...färgkoder o hitan-ditan! Uj-uj ger mig för dagen tror jag!
Bjuder på lite mer bilder istället:









Underbara snöälskande Sally förra vintern o Dixie som trodde hon hittat perfekta sovplatsen! Behöver jag säga att vi fixa så hon inte kunde ligga där längre?! haha stackars lilla fågel!

Underbara lilla sol! Ge mig värme!

dsc_0104 (MMS)

Underbara lilla sol! Ge mig värme!


Försökte hålla emot! ;)

Jaha jag kunde inte hålla mig längre utan fick hjälp av kära wify Stina att skapa en blogg idag! Nu sitter man o snurrar runt o kollar o lär sig hur de här med att blogga funkar egentligen. Mycket finns det att lära sig iaf! =) Bara det här med att fixa en profilbild så ni ute i wida webben får se nunan på mig verkar krångla men det ska väl lösa sig det me!

Sara heter jag iaf o bor me sambon E i ett litet rött hus vid skogens slut. Med oss bor även hunden Sally o katterna Cookie o Dixie. Jag jobbar som personlig assistent o avlösare, gubben mekar bilar.

En liten snabb presentation nu men kommer väl skriva mer senare... =)










Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0